x
Rate this post

طرز تهیه ی پلـو سبزیجـات در خمـیر فیلو

مواد لازم خمیر فیلو: چهار ورق
برنج: سه پیمـانه
قارچ: ۳۰۰ گرم
ذرت پخته شده: یک پیمانه
نخودفــرنگی: نصف پیمانه
پیاز داغ: نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی فیله شده: چهار عدد
فلفل دلمه ای نگینی خرد شـده: یک عدد
زعفران دمکرده: یک قاشق سوپخوری
کره، نمک و فلفل: به میزان لازم
ادویه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه ی پلـو سبزیجـات در خمـیر فیلو
طرز تهیه
برنج را که از چهار ساعت قبل خیس کرده‌ایم، آبکش می‌کنیم. در تابه مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. قارچ‌های ورقه شده را در آن تفت می‌دهیم. زمانی که آب قارچ کشیده شد، فیله گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت داده تا آب گوجه‌فرنگی کشیده شود. پیاز داغ، ذرت، نخودفرنگی و رب گوجه‌فرنگی را به مواد افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. در انتها فلفل دلمه‌ای را به مواد افزوده و از روی حرارت برمی‌داریم.
طرز تهیه ی پلـو سبزیجـات در خمـیر فیلو
سبزیجات را با برنج آبکش شده و زعفران مخلوط می‌کنیم. در قالب میان تهی چرب شده، خمیر فیلو را قرار می‌دهیم به طوری که خمیر از لبه‌های قالب بیرون باشد. خمیر را با کره آب شده، کمی چرب می‌کنیم. برنج را در قالب داخل خمیر ریخته، سپس با بقیه خمیر روی برنج را می‌پوشانیم. روی قالب را با فویل پوشانده و یکی، دو سوراخ روی فویل ایجاد می‌کنیم. قالب را در فر که با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم شده به مدت ۵۰-۴۰ دقیقه قرار داده و اجازه می‌دهیم تا برنج دم بکشد. ۱۰ دقیقه آخر پخت، فویل روی قالب را برمی‌داریم تا خمیر طلایی شود.

نکاتمیتوانید در بین خمیر از مخلوط هر برنجی که میل داشتید، استفاده کنید.

طرز تهیه ی پلـو سبزیجـات در خمـیر فیلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code