x
Rate this post

طرز تهیه ی ماهــی پخته تنــوری

مواد لازممواد لازم برای چهار نفر

ماهی: چهار تکه ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
پیاز: دو عدد
فلفل دلمه ای: دو عدد
سیر رنده شده: سه تا چهار حبه
زعفران آبکرده: سه قاشق سوپخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
آبلیمو: چهار قاشق سوپخوری
زنجبیل رنده شده: یک تکه کوچک یا نصف قاشق چایخوری پودر شده
پودر کاری: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه ی ماهــی پخته تنــوری
طرز تهیه
ماهی‌ها را تمیز کرده و می‌شوییم. در ظرفی نیمی از آبلیمو، پودر کاری، نمک، فلفل، سیر، زنجبیل و دو قاشق سوپخوری زعفران را با هم مخلوط کرده و ماهی‌ها را داخل این مواد به مدت یک ساعت می‌گذاریم تا مزه‌دار شوند. کف ظرف موردنظر را کمی چرب کرده، پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و کف ظرف می‌چینیم، بعد ماهی‌های مزه‌دار شده را روی آنها چیده و آب را همراه باقی‌مانده آبلیمو و زعفران روی ماهی‌ها می‌ریزیم. روی ظرف را با فویل پوشانده، سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم، بعد از پخت ظرف را از داخل فر درآورده، ماهی‌ها را در ظرف مناسب گذاشته و سرو می‌کنیم.

منبع:مجله آشپزی خانواده سبز

طرز تهیه ی ماهــی پخته تنــوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code