x
Rate this post

دستور پخت سوپ شیر

سوپ شیر

مواد لازم برای سوپ شیر:

سینه مرغ متوسط ۲ عدد
جو پرک ۲۰۰ گرم (۲ پیمانه)
قارچ ۵۰۰ گرم
هویج متوسط ۳ عدد
شیر ۱ لیتر
نمک ۳ قاشق چایخوری
زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
پیاز درشت ۲ عدد

اطلاعات مواد مغذی:

۲۸۱ کالری
۸ گرم چربی
۳۰ گرم کربوهیدرات
۲۲ گرم پروتئین

سوپ شیر یکی از معروف ترین سوپ های ایرانی است که به خاطر شیر، مرغ (و گاهی خامه) که در آن ریخته میشود میتوان آن را یک غذای کامل در نظر گرفت. سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی است و میتوانید در پذیرایی از مهمانهایتان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید.
سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد. مثلاً سوپ جو با شیر که قبلاً طرز تهیه آن را در سایت داشتیم با جو درست میشد که کمی زیر دندان میرود لعاب خیلی خوبی به سوپ شما میدهد. در این دستور از جو پرک استفاده شده و به همین دلیل اگر وقت کمتری دارید یا دوست ندارید دانه های جو را در سوپ حس کنید انتخاب مناسبی برای شماست.

مرحله اول:

ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را در قابلمه کمی تفت بدهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. سینه مرغ را با مقداری آب اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. مرغ پخته را خارج کنید و وقتی کمی خنک شد آن را ریش ریش کنید.

مرحله دوم:

جو پرک و هویج را در آب مرغ بریزید و دو ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا لعاب دهد.

مرحله سوم:

سپس شیر و مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید سوپ بپزد.

مرحله چهارم:

قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید. میتوانید ۱ قاشق آبلیمو هم به آن اضافه کنید تا رنگش تیره نشود.

مرحله پنجم:

وقتی قارچ نرم شد آن را به سوپ اضافه کنید. سوپ شیر را بچشید و مقدار نمک آن را تنظیم کنید. اگر مایل هستید سوپ غلیظ تر شود بگذارید مدت بیشتری روی شعله بماند.

مرحله ششم:

سوپ شیر را درون کاسه مورد نظر بریزید. برای تزیین میتوانید از خامه و جعفری استفاده کنید. نوش جان!

برای: ۸ نفر
حاضر است در : ۱۵۰ دقیقه

دستور پخت سوپ شیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code