x
Rate this post

دستور پخت پلو بخارا

پلو بخارا

مواد لازم:

برنج ۱ کیلوگرم
گوشت قیمه ای ۵۰۰ گرم
روغن حیوانی ۲۵۰ گرم
کشمش پلویی ۱۵۰ گرم
هویج خلال شده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۴ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
ادویه ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چـایخوری
زعفران سائیده و حل شده ۲ قاشق سوپخوری
پلو بخارا

طرز تهیه:

برنج را بشوئید و همراه با ۱ قاشق نمک به مدت ۵ ساعت خیس کنید.
کشمش‌ها را پاک کنید و بشوئید. پیازها را خرد کرده و در یک تابه بزرگ همراه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم شوند. گوشت را داخل پیاز بریزید و آنها را خوب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. فلفل و ادویه را به محتویات تابه اضافه کنید. (نمک را اضافه نکنید تا گوشت زودتر بپزد.) سپس هویج را بریزید و تفت دهید.
پلو بخارا
تقریبا ۲ پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود، سپس نمک را بریزید.
برنج را آبکش کنید، در یک قابلمه مناسب مواد را لابه‌لای برنج بدهید و آن را دم کنید. می توانید در اواسط دم کشیدن زعفران را روی برنج بریزید. در حین دم کشیدن، کشمش را نیز در کمی روغن سرخ کنید. پلو را در ظرف سرو بریزید و کشمش را روی آن بدهید.
برای: ۶ نفر
حاضر است در : ۸۰ دقیقه

دستور پخت پلو بخارا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code