x
فروش قهوه روبوستا
Rate this post

خواص قهوه روبوستا

مانند سایر انواع قهوه می باشد با این تفاوت که به علت وجود کافئین بیشتر باعث هوشیاری بیشتر و افزایش تمرکز قوی تر می شود.
همچنین تاثیر بیشتری روی چربی سوزی دارد
و باعث بهتر شدن عملکرد فیزیکی بدن می شود.

خرید قهوه روبوستا

تاریخچه قهوه روبوستا

کشور ویتنام بیشترین مزارع قهوه روبوستای جهان را به خود اختصاص می دهد.
از نظر مرغوبیت قهوه نیز جزو بهترین کشور های تولید کننده قهوه روبوستا به حساب می آید.
قهوه روبوستا نوعی دان قهوه است که از گیاه Coffea Canephora بدست می آید.
درخت روبوستا مقاومت بیشتری به آفت های درختی ، کم آبی و CLR دارند.
همچنین هزینه کاشت و نگهداری کم این درخت باعث شده در کشور های جنوب شرقی آسیا تولید خوبی از خود نشان دهد.
به همین دلیل به نام علمی Canephora نیز شهرت دارد.
سالانه حدود ۲۵ درصد تولیدات قهوه جهان را به خود اختصاص می دهد.
مقاومت بیشتری نسبت به درخت عربیکا دارد و سالانه نیاز به ۲۲۰۰ الی ۳۰۰۰ میلیمتر بارندگی دارد.
نسبت به کم آبی مقاوم تر است.
ارتفاع از سطح دریا در این نوع گیاه بین ۰ تا ۸۰۰ متر می باشد.
با این حال درخت در برابر سرما کمی از خود ضعف نشان می دهد و درجه حرارت مطلوبش بین ۱۸ درجه تا ۳۶ درجه سانتی گراد می باشد.

ویژگی های دانه روبوستا

دانه قهوه روبوستا ویژگی های منحصربفردی دارد و می تواند در برخی موارد تفاوت هایی با دیگر انواع قهوه داشته باشد؛

عطری تلخ و کم
بارزه طعمی شاخص دانه روبوستا تلخی می‌باشد.
برای این گونه متوسط بادی (body) 2 درصد می‌باشد.
میزان کافئین در دانه های روبوستا ۱٫۷ تا ۴ درصد است که این درصد کافئین نسبت به دانه عربیکا تقریبا دو برابر می‌باشد..
قیمت کمتر
چربی و قند کمتر
تنه‌های تنومندتر و بطبع در برابر آفات مقاوم ترند

ظاهر دانه روبوستا

خط وسط دانه حدودا صاف است.
این دانه‌ها کمی گرد و دایره ای مانند هستند.
این دانه نسبت به دانه عربیکا کمی کوچکتر است.

مزایای قهوه روبوستا

کشت آسان
کم چرب
کافئین بالا ( حدود ۲٫۷ درصد در مقابل ۱٫۵ درصد قهوه عربیکا)
هزینه نصف قهوه عربیکا

معایب قهوه روبوستا

طعم خسته کننده
تلخی بالا
کیفیت پایین

روبوستا چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code