کسرول میت لوف یک شام نیم ساعته
کسرول میت لوف – شام نیم ساعته
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان کل : ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ سرو
گوشت گاو چرخ کرده
۴۵۰ گرم
سیر خرد شده
۱ حبه
سوپ سبزیجات غلیظ
۳۰۰ گرم
سوپ قارچ غلیظ
۳۰۰ گرم
سس وسترشایر
۱ ق غ
آب
۲ فنجان
کره
۳ ق غ
شیر
سه چهارم فنجان
پودر پوره فوری سیب زمینی
۲ فنجان
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کسرول میت لوف – شام نیم ساعته آشنا میکنیم .
گوشت و سیر را در تابه ای ۲۵ سانتی روی حرارت متوسط به بالا تفت دهید تا قهوه ای شود و هر از گاهی هم بزنید و گوشت ها را از هم جدا کنید . روغن اضافه را از تابه بکشید .
گوشت ، سوپ سبزیجت و نیمی سوپ قارچ و سس را در ظرفی ۳ لیتری با هم مخلوط کنید .
مبقی سوپ قارچ را با آب و کره در قابلمه ای ۲ لیتری روی حرارت متوسط به بالا به جوش آورید و سپس از روی حرارت برداشته شیر را اضافه کنیدو کم کم پودر پوره سیب زمینی را بیفزایید و با قاشق روی مخلوط گوشت بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید بپزد تا وی سیب زمینی ها برشته و طلایی شود .
منبع:اکاایران