تاکوی گوشت تابه ای یک غذای سریع
زمان آماده سازی : ۵ دقیقه
زمان کل : ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای ۴ سرو
گوشت گاو چرخ کرده
۴۵۰ گرم
سوپ گوجه غلیظ
۳۰۰ گرم
سس پیکانته
نصف فنجان
آب
نصف فنجان
تورتیلا ۲ سانتی خرد شده
۶ عدد
پنیر چدار رنده شده
نصف فنجان معادل ۶۰ گرم
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه تاکوی گوشت تابه ای – شام نیم ساعته آشنا میکنیم .
گوشت را در تابه ای ۲۵ سانتی روی حرارت متوسط به بالا تفت دهید تا قهوه ای شود . چربی اضافه را از تابه بگیرید .
سوپ ، سس پیکانته ، آب و تورتیلا را به تابه اضافه کرده و مخلوط کنید و صبر کنید به جوش آید . شعله را کم کرده ۵ دقیقه ملایم بجوشانید و دوباره هم بزنیدو رویش پنیر بپاشید .
مترجم : سمانه طبسی
تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران
شما احتمالا با جستجوی کلمات زیر وارد مقاله شده اید چنانچه مطلب مرتبط با جستجوی شما نبوده همان کلمه را در جستجوی سایت وارد کنید
منبع:اکاایران