x
Rate this post

طرز تهیه ی پاستا مرغ و اسفناج
مواد لازم

پاستا صدفی حدود ۱۸ عدد یا ۴۵۰ گرم
پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۴ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
اسفناج درشت خرد شده ۲ فنجان
مرغ پخته و خرد شده ۱ فنجان
پنیر پیتزا ۲ فنجان
سس مارینارا ۳ فنجان

اطلاعات مواد مغذی
۵۷۰ کالری
۲۸ گرم چربی
۴۸ گرم کربوهیدرات
۳۳ گرم پروتئین

طرز تهیه ی پاستا مرغ و اسفناج
جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد برای مجالس و میهمانی بسیار مناسب است. داخل پاستای صدفی را با مواد مختلفی میتوان پر کرد. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی ازانواع محبوب این پاستاست.

طرز تهیه: فر را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد قرار دهید. پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود. سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید. سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
طرز تهیه ی پاستا مرغ و اسفناج
یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید. ۱ فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید. حدود ۲ قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید. پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید. باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید. سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید. روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود. سپس این پاستای شکم پر خوشمزه را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.
طرز تهیه ی پاستا مرغ و اسفناج
نکته: سس مارینارا نوعی سس گوجه ایتالیایی است و مخصوص انواع پاستا، پیتزا و … است. طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است. در صورتی که وقت تهیه این سس را ندارید از انواع سس گوجه آماده نیز می توانید استفاده کنید.

آل دنته، اصطلاحی است در زبان ایتالیایی که برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و میگوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.

برای: ۶ نفر
حاضر است در : ۵۰ دقیقه

طرز تهیه ی پاستا مرغ و اسفناج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code