x
Rate this post

پنه ریگاته

مواد لازممواد لازم برای چهار نفر
پاستا پنه: ۳۰۰ گرم
فیله گوساله یا مرغ: ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
آب گوشت: یک و نیم پیمانه
قارچ: ۱۰۰ گرم
آرد: دو قاشق سوپخوری
هویج متوسط: دو عدد
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
سیر کوبیده شـده: دو حبه
نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
پنه ریگاته
طرز تهیه
پاستا را در آب‌جوش، نمک و روغن مایع می‌پزیم تا مغز پخت شده، ولی له نشود. آبکش کرده و شوک آب سرد می‌دهیم. برای تهیه سس، گوشت را به اندازه دلخواه برش زده، کمی با روغن تفت داده، سپس پیاز حلقه شده را افزوده و با آبلیمو، نمک، فلفل و آویشن طعم‌‌دار می‌کنیم.
پنه ریگاته
سیر و قارچ‌های خرد شده را هم اضافه کرده و تفت می‌دهیم. آرد را تفت داده و آب گوشت را اضافه می‌کنیم، سپس به گوشت اضافه کرده و اجازه می‌دهیم پخته و غلیظ شود. هویج‌ها را با مقدار کمی زعفران و شکر پخته و حلقه می‌کنیم. پاستا را در ظرف گودی ریخته، سس را به آن افزوده و با هویج و سبزیجات دلخواه تزیین می‌کنیم.

منبع:مجله خانواده سبز

پنه ریگاته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code