x
Rate this post

طرز تهیه کوردن بلو
کوردن بلو غذایی با اصلیت فرانسوی که بسیار لذید بوده و به مرور در مصرف غذایی ایرانیان نیز جایگاه خود را پیدا نموده است.

مواد لازم :
فیله گوساله : ۴ تکه
پنیر گودا : ۲ ورقه
کالباس : ۲ ورقه
آرد سوخاری : نیم پیمانه
آرد سفید : نیم پیمانه
تخم‌مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : نیم پیمانه

طرز تهیه :
۱ – فیله‌های گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشت‌ها می­کوبیم تا کمی له شود.

۲ – یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبه­های گوشت برش داده و روی گوشت قرار می­دهیم.

۳ – لبه‌های گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار می­دهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند.

۴ – در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم می­زنیم.

۵ – روغن را درون ماهی­تابه ریخته و روی حرارت قرار می­دهیم تا داغ شود.

۶ – کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهی­تابه می­گذاریم تا سرخ شود.

نکات :
۱ – برای مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو می­توان بجای روغن از کره استفاده نمود.

۲ – هنگام له کرن فیله ها بوسیله چاقو مراقب باشید که گوشت­ها سوراخ نشوند.
منبع:اکاایران

طرز تهیه کوردن بلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code