x
پاستا الفردو
Rate this post

پاستا با سس آلفردو و مرغ را ما در ادامه این مطلب برای شما در آشپزخانه نمناک بیان کرده ایم ، ما را همراهی کنید تا به طور کامل این طرز تهیه پاستا را مشاهده نمایید :

هر چند سیر تازه عطر بی نظیری به غذای شما میدهد ولی میتوانید به جای سیر تازه از دو قاشق غذا خوری پودر سیر هم استفاده کنید.
جای کره هم میتوان روغن زیتون را جایگزین کرد.در نهایت برای تزیین سس آلفردو از ریحان تازه استفاده کنید تا مزه و جلوه غذای شما چند برابر شود.
قبل از همه این مواد را برای درست کردن سس آلفردو آماده نمایید.

کره :یک چهارم پیمانه
خامه :یک پیمانه
سیر:یک حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده:یک پیمانه و نیم
جعفری تازه : یک چهارم پیمانه (ریز شده)

طرز تهیه سس برای پاستا

تابه متوسطی را روی حرارت کم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.

سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه ای بجوشد.

بعد جعفری ، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

پاستا با سس آلفردو
مواد لازم برای تهیه پاستا

پاستا :۵۰۰ گرم
کره :نیم پیمانه
سینه مرغ(پخته و تکه تکه شده) :۳۰۰ گرم
جعفری :اندکی برای تزئین
نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا

در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.

وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید . بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند.

در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.

در فاصله پختن پاستا در آب جوش ، در تابه ای دیگر ، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس نمک ، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دارشوند .

پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود.بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.

سس آلفردو

مواد لازم

پنیر پارمزان، ۱ و ½ پیمانه
خامه پر چرب، ۱ پیمانه
سیر له شده، ۱ حبه متوسط
کره گیاهی، ¼ پیمانه
شیر برای رقیق کردن خامه، ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرده شده تازه، ¼ پیمانه در صورت تمایل
نمک و فلفل به مقدار لازم

پاستا آلفردو با میگو
طرز تهیه سس آلفردو

ابتدا خامه را با شیر مخلوط کنید تا کمی رقیق شود و سپس در داخل یک تابه گود، کره را با حرارت ملایم ذوب کنید. زمانی که کره ذوب شد، سیر را داخل تابه ریخته و چند ثانیه تفت دهید. در این مرحله می‌توانید خامه رقیق شده را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا خامه کاملاً با سیر مخلوط شود. باید مخلوط را مکرراً هم بزنید تا خامه نسوزد. پس از ۵ دقیقه می‌توانید پنیر را به خامه اضافه کنید، دقت داشته باشید که پس از اضافه کردن پنیر، باید سس را خیلی سریع هم بزنید. زمانی که پنیر ذوب شد، می‌توانید شعله اجاق را خاموش کرده و در نهایت جعفری را به سس اضافه کنید.

سسی که به این روش تهیه می‌شود، غلیظ است و اگر می‌خواهید سس آلفردو کمی رقیق‌تر باشد می‌توانید به مواد اولیه فوق حدود ½ پیمانه شیر اضافه کنید. در واقع مقدار شیری که به سس اضافه می‌کنید، تعیین کننده میزان غلظت آن است و در نتیجه هر چه بیشتر باشد، میزان غلظت سس آلفردو کمتر خواهد بود.

آموزش پاستا آلفردو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code