پاســتا ی میکــس
آکاایران: پاســتا میکــس
نام مدرس
زهرا خدادادی-کارشناس آشپزی وشیرینی پزی
مواد لازم
مواد لازم
پاستا فتوچینی: ۵۰۰ گرم
نمک، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
ذرت و نخودفرنگی: به میزان لازم
مواد لازم برای سس خامه ای
کره: ۱/۴ پیمانه
پیاز: یک عدد
خامه غلیظ: یک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: یک و نیم پیمانه
شیر: نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد لازم برای سس پستو
سیر: سه حبه
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
برگ ریحان: نصف پیمانه
گردو یا دانه کاج: ۱/۴ پیمانه
پنیر پارمزان: ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه
فتوچینی را به همراه نمک، زردچوبه و روغن درون آبجوش ریخته و روی حرارت میگذاریم تا بپزد. همزمان سسها را آماده میکنیم. برای تهیه سس خامهای، کره را در تابه ریخته و روی حرارت گذاشته، پیاز خرد شده را به آن افزوده و تفت میدهیم تا نرم شود. شیر و خامه را با هم مخلوط نموده، به پیاز افزوده و اجازه میدهیم تا پنج دقیقه بجوشد. پنیر را به سس افزوده و هم زده تا پنیر ذوب شود، سپس تابه را از روی حرارت برداشته، نمک و فلفل را به سس اضافه میکنیم. برای تهیه سس پستو، سیر را به همراه برگهای ریحان، نمک و فلفل درون غذاساز ریخته یا با گوشتکوب کاملا پوره میکنیم، سپس گردو و روغن زیتون را اضافه کرده و با مواد مخلوط نموده تا یکدست شوند. پنیر پارمزان را نیز به به مواد افزوده و میزنیم. پاستای داغ را درون ظرف سرو ریخته و به همراه سس خامهای، سس پستو، ذرت و نخودفرنگی بخارپز شده سرو میکنیم.
منبع:اکاایران