x
Rate this post

طرز تهیه ی خورش تورشه کباب

مواد لازم

مرغ ۱ عدد
سیب زمینی نیم کیلو
بادمجان قلمی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق
آب نارنج یا آب لیمو ۱ فنجان
روغن به میزان لازم
دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ی خورش تورشه کباب
خورش تورشه کباب گیلانی

طرز تهیه: مرغ را پاک کرده و بشوئید. در یک قابلمه بزرگ روغن را بریزید و اطراف مرغ را کمی در آن سرخ کنید. سپس ۳ لیوان آب روی مرغ بریزید و دارچین، زردچوبه،نمک و فلفل و آب لیمو را به آن اضافه کنید. مرغ را روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد.

بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت لایه لایه خرد کرده و در روغن سرخ کنید سپس آنها را روی مرغ پخته بچینید. سیب زمینی ها را نیز پوست کنده و ورقه ورقه کنید. آنها را در روغن خوب سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس آنها را هم به مرغ اضافه کنید.
طرز تهیه ی خورش تورشه کباب
پس از اینکه خورش خوب پخت و جا افتاد، مرغ را بیرون بیاورید و آن را درسته و یا به صورت قطعه قطعه درون ظرف خورش خوری بریزید و دور تا دور و روی آن را با سیب زمینی و بادمجان تزئین و سرو کنید.

برای: ۶ نفر
حاضر است در : ۶۵ دقیقه

طرز تهیه ی خورش تورشه کباب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code