طرز تهیه جوجه کباب مراکشی
جوجه کباب به سبک مراکشی -آکا
سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی
در این مقاله از سایت آکاایران مطلبی در مورد جوجه کباب به سبک مراکشی ارائه شده است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته غذای اروپایی از سایت آشپزی آکاایران مقالات بیشتری را مشاهده نمایید
جوجه کباب به سبک مراکشی
,
طرز تهیه جوجه کباب مراکشی
● مواد لازم:
▪ گوشت سینه مرغ برای هر نفر: ۲۵۰ گرم؛
▪ زعفران آب کرده: یک قاشق چایخوری؛
▪ سیر.رنده شده: یک حبه؛
▪ روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری؛
▪ فلفل: یک قاشق چایخوری؛
▪ ادویه گرامسالا: یک قاشق چایخوری؛
▪ لیموترش: ۲ عدد؛
▪ خامه: ۴ قاشق غذاخوری؛
▪ فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد.
● طرز تهیه:
گوشت سینه مرغ را خرد کنید.
زعفران، سیر، روغن زیتون، فلفل، ادویه، آب لیموترش و خامه را با هم مخلوط کنید. گوشت مرغ را داخل این مخلوط بریزید و بگذارید مدتی بماند.
سپس مرغ ها را یکی در میان با تکه هایی از فلفل به سیخ چوبی بکشید و در تابه فاقد روغن سرخ کنید.
گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی آکا ایران
.
منبع :
جوجه کباب به سبک مراکشی گردآوری توسط بخش غذاهای اروپایی سایت آکاایران
مطالب مرتبط
پاری کباب, جوجه کباب هندی خوشمزه
کباب مرغ – طرز تهیه کباب مرغ تند مراکشی
غذاهای مراکشی، طرز تهیه مرغ مراکشی مخصوص
جوجه به سبک کشور مکزیک!
طرز تهیه جوجه کباب با سس ژاپنی یاکی توری
نسخه پرینتارسال به دیگری
منبع.akairan