x
Rate this post

تهیه مرغ بریان با پاپریکا و سیر
ابتدا هویج ها را به شکل خلال های ۵ سانتی متری و سیب زمینی شیرین ها را به شکل قاچ های ۲ سانتی متری برش بزنید.
خوشه ی سیر را به صورت افقی نصف کنید.
فر را با دمای ۴۲۵ درجه ی فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
۱ قاشق روغن زیتون را روی مرغ بمالید.
پاپریکا،پونه و ۱ ق.غ نمک را مخلوط کنید.
مخلوط را روی کل مرغ بمالید.
ران ها را به هم ببندید و بال ها را پشت تنه ی مرغ جا بزنید.
مرغ را داخل یک سینی فر لبه دار قرار دهید.
یک قاشق روغن زیتون روی هویج و سیب زمینی شیرین ها بریزید و هم بزنید.
روی آن نمک بپاشید.
آنها را دور مرغ پخش کنید و ۲۰ دقیقه بریان کنید.
هویج ها و سیب زمینی ها را از آن رو کنید و سیر را که ۱ ق.غ روغن زیتون روی آن ریخته و هم زده اید به ظرف اضافه کنید.
مرغ را ۲۵ تا ۳۵ دقیقه آنقدر بریان کنید تا وقتی دماسنج آشپزی را در ضخیم ترین قسمت ران مرغ فرو می کنید،
دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۳ درجه سانتی گراد) را نشان دهد.
در صورت لزوم روی مرغ را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا نسوزد.
قبل از برش دادن و سرو کردن بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.
هویج و سیب زمینی ها را دوباره در فر بگذارید و ۱۰ دقیقه آنقدر بریان کنید تا طلایی شوند.
قبل از سرو کردن مایع داخل ظرف را با قلم مو روی آنها بمالید.

.

منبع :اکاایران

تهیه مرغ بریان با پاپریکا و سیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code