مواد لازم برای اسپاگتی با سس گوجه و میت بال :
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد درشت
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق پر
سیر ۳ حبه
پودر ریحون ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پارمژان ۲ قاشق غذاخوری
گوشت قرمز ۳۰۰ گرم
پونه کوهی به مقدار لازم
جعفری ریز خورد شده ۲-۳ قاشق غذاخوری
ریحان تازه به مقدار لازم
برگ بو ۱ عدد
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
اسپاگتی ۱ بسته – ۳۴۰ گرم
طرز تهیه اسپاگتی با سس گوجه و میت بال :
گوشت چرخ کرده را با پونه کوهی و نمک و مقداری فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. و به صورت توپ های کوچک نه خیلی کوچک در می آوریم و در مقداری روغن تفت می دهیم. به این صورت میت بال ها آماده می شوند.
پیاز را مکعبی خرد می کنیم. سیرها را له می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد می کنیم.
پیاز را در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم سیر را اضافه می کنیم ۳۰ ثانیه تفت می دهیم گوجه های ریز خرد شده را اضافه می کنیم.
در ظرف را می گذاریم تا گوجه ها کمی نرم شوند. ۱ قاشق رب داشتیم در ۱ لیوان آب آن را حل می کنیم و به گوجه ها اضافه می کنیم. اگر رنگ آن روشن بود می توانید رب بیشتری بزنید. پودر ریحان، برگ بو، نمک، شکر، فلفل می ریزیم در قابلمه را می گذاریم تا بجوشد و گوجه ها خوب له شوند و سس یکدست شود.
زیر حرارت را کم می کنیم .میت بال ها را می اندازیم داخل سس گوجه در حال جوش می گذاریم تا بجوشد و سس کمی غلیظ شود. زیر حرارت را خاموش می کنیم پنیر را اضافه می کنیم. این سس باید تقریبا تند باشد. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس گوجه)
در یک قابلمه آب می ریزیم می گذاریم بجوشد به آن نمک و کمی روغن اضافه می کنیم. اسپاگتی ها را به آن اضافه می کنیم و می جوشانیم تا نرم شوند و بعد آبکش می کنیم.
اسپاگتی را در ظرف مورد نظر می کشیم و روی آن کمی سس و میت بال می ریزیم. و روی آن مقداری جعفری ریز خرد شده و پنیر پارمزان می ریزیم. و یک عدد ریحان تازه می گذاریم.