مرغ پارمزانی با پنه بروکلی
زمان آماده سازی
۱۰ دقیقه
زمان پختن
۳۰ دقیقه
ملیت
غذای فرنگی
مناسب برای
۴ نفر
۲ عدد بزرگ
تخم مرغ
۳/۴ پیمانه
پنیر پارمزان
۱/۲ پیمانه
آرد سوخاری
۶۸۰ گرم
فیله مرغ
به میزان لازم
نمک
به میزان لازم
فلفل سیاه
یک و سه چهارم پیمانه
سس گوجه
۱۲۰ گرم
پنیر موتزارلا
۲۳۰ گرم
پاستا پنه
۲۸۰ گرم
کلم بروکلی
۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
افزودن به علاقه مندی
چاپ دستور غذایی
آشپزی
آشپزی با آشپزباشیمرغ پارمزانی با پنه بروکلی
آکاایران: مرغ پارمزانی با پنه بروکلی | آشپزی با آشپزباشی
مرغ پارمزانی گریل شده در کنار پاستا و بروکلی، هم خیلی سریع آماده میشه و هم از غذاهای حاضری سالم تره.
آماده کردن مواد برای تهیه مرغ پارمزانی با پنه بروکلی:
۱- پنیر پارمزان و موتزارلا رو جداگانه رنده کنید.
۲- کلم بروکلی رو به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید.
مرغ پارمزانی با پنه بروکلی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت هست که در سایت آشپزباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.
قابلمه بزرگی از آب نمک رو بجوشونید. گریل فر رو روشن کنید.
در کاسه ای، تخم مرغ ها رو با چنگال کمی بزنید. در کاسه دیگه ای بیشتر پنیر پارمزان رنده شده و آرد سوخاری رو با هم ترکیب کنید. به فیله های مرغ کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.
فیله های مرغ رو در تخم مرغ و بعد در ترکیب پنیر پارمزان بزنید. اون ها رو در سینی فر بچینید و برای ۲ تا ۴ دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن گریل کنید.
از قبل فر رو با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۱ پیمانه از سس گوجه رو در کف قالب ۲۳ در ۳۳ سانتی متری بریزید. تکه های مرغ رو در اون بذارید. بقیه سس گوجه و پنیر موتزارلای رنده شده رو روی مرغ ها بریزید. اون ها رو برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بپزید.
در این میان، پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی اون در آب جوش در حدی که زیر دندان بیاد بپزید. در ۳۰ ثانیه پایانی طبخ، کلم بروکلی ها رو اضافه کنید. نصف پیمانه از آب پاستا رو بردارید، بعد پاستا و کلم بروکلی رو آبکش کنید و به قابلمه برگردونید.
روغن زیتون و بقیه رنده پنیر پارمزان رو اضافه کنید. آب پاستا رو به تدریج اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید. مرغ رو به همراه پاستا پنه و بروکلی سرو کنید.
منبع:اکاایران