x
Rate this post

یه همبرگر خوشمزه با سس مخصوص!
گوشت رو با نمک، فلفل سیاه و سس کچاب ترکیب کنید و کمی ورز بدین. مواد رو ۲ قسمت کنید و به شکل ۲ همبرگر دربیاورید
بفرمایید یه همبرگر خوشمزه با سس مخصوص!
چیزهایی که باید آماده کنید: ۱- از گوشت دنده گاو استفاده کنید.
۲- سیر و پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- جعفری رو هم ریز خرد کنید.
۴- نان ها رو از وسط نصف کنید و برای ۱ دقیقه زیر گریل برشته کنید.
۵- گوجه فرنگی رو حلقه حلقه کنید و خیار شور رو خرد کنید.

مواد اولیه (برای ۲ نفر): گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی ۱/۲ قاشق چای خوری
اورگانو خشک نوک انگشت
فلفل پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز ۱۰۰ میلی لیتر
سیر ۱ بوته
پیاز ۱ عدد
جعفری ۷۵ گرم
آب لیمو ۵۰ میلی لیتر
سس مایونز ۲۰۰ میلی لیتر
روغن به میزان لازم
نان همبرگر ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
خیارشور به میزان لازم
پنیر چدار ۲ ورق
روش تهیه: ۱- گوشت رو با نمک، فلفل سیاه و سس کچاب ترکیب کنید و کمی ورز بدین. مواد رو ۲ قسمت کنید و به شکل ۲ همبرگر دربیاورید.
۲- برای تهیه سس، در کاسه ای، پودر فلفل چیلی، اورگانو خشک، پودر فلفل پاپریکا، سرکه، سیر، پیاز، جعفری، آب لیمو و سس مایونز رو با هم ترکیب کنید. سس رو بچشید و در صورت لزوم با توجه به ذائقه تون به اون ادویه بیشتری اضافه کنید.
۳- در ماهیتابه نچسب کمی روغن گرم کنید و همبرگرها رو برای ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا مغزپخت بشن، سرخ کنید.
۴- از سس چیمی چوری، همبرگرهای آماده شده، یک برش گوجه و خیار شور روی ۲ برش از نان ها بذارید. یک لایه پنیر روی هر همبرگر بذارید و اون ها رو دوباره گریل کنید تا پنیر آب بشه. ۲ برش دیگر نان رو روی همبرگرها بذارید و اون ها رو میل کنید.

منبع: آشپزباشی

یه همبرگر خوشمزه با سس مخصوص

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code