x
Rate this post

طرز تهیه خورش شیش انداز استان گیلان

مواد لازم
مغز گردو ۳۰۰ گرم
بادمجان قلمی ۵ عدد
رب انار ترش ۲ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده ۴ قاشق
زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین
روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه خورش شیش انداز استان گیلان

طرز تهیه: مغز گردو را کاملا سائیده و پودر کنید. در یک قابلمه یا تابه نچسب متوسط، گردو را به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب و ادویه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن بیندازد.
طرز تهیه خورش شیش انداز استان گیلان
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت چهارگوش چهارگوش ریز خرد کنید. بادمجانهای خرد شده را در وغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس بادمجانها را با پیاز سرخ شده به مخلوط مغز گردو اضافه کنید و مقدار کمی دارچین نیز بریزید. اجازه دهید تا خورش آهسته چند جوش بزند و جا بیفتد.

این خورش خوشمزه را با برنج سرو کنید.

برای: ۸ نفر
حاضر است در : ۷۰ دقیقه

طرز تهیه خورش شیش انداز استان گیلان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code