تهیه اسکالپ میگو
مواد لازم :
میگو پوست کنده:۲۵۰ گرم
سیر:۴حبه
زنجبیل رنده شده:۱ ق.غ
پیاز رنده شده:۱ عدد
تخم مرغ:۴ عدد
پودر جوز هندی:۱ ق.چ
پودر سوخاری:به مقدار لازم
آرد سوخاری:به مقدار لازم
سویا سس:۳ ق.غ
لیمو ترش:۲ ق.غ
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن مایع:به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل – سیر – لیمو – پیاز رنده شده – جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
تهیه اسکالپ میگو