پاستا فراید
نام مدرس
ریحانه عبدالهی کارشناس آشپزی
مواد لازم
• پاستا یک بسته
• قارچ ۲۵۰ گرم
• کلم بروکلی ۲۰۰ گرم
• فلفل دلمه ای رنگی و پیاز بزرگ از هر کدام یک عدد
• سیر دوحبه
• سس سویا سه قاشق سوپخوری
• سرکه بالزامیک و روغن زیتون از هر کدام دو قاشق سوپخوری
• تخم گشنیز نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه
پیاز و فلفل دلمهای را به صورت نوارهای باریک خرد کرده سپس آنها را کمی تفت دهید. قارچ را هم خرد کرده و تفت دهید،کلم بروکلی را حدود پنج دقیقه با آب و نمک پخته و سپس تفت دهید. سیر خردشده را هم کمی تفت داده به صورتی که تغییر رنگ ندهد. همه مواد را با هم مخلوط و ظرف بزرگی را پر از آب کرده نمک و روغن بریزید. پس از این که به جوش آمد پاستا را ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کرده وآن را در تابه حرارت دهید. همه موادی را که قبلا آماده و مخلوط کردهاید را به آن افزوده و خوب هم بزنید.
سس سویا و بالزامیک را با روغن زیتون و تخم گشنیز مخلوط کرده و بر روی آن بریزید و خوب هم بزنید. سپس در ظرف مورد نظر ریخته در صورت تمایل کمی پنیر گودا یا پارمسان روی آن رنده کرده و سرو کنید.
منبع:اکاایران