طرز تهیه ی قلیه میگو
قلیه میگو
مواد لازم:
میگو ۶۰۰ گرم
گشنیز خرد شده ۴۰۰ گرم
شنبلیله خرد شده ۵۰ گرم
سیر خرد شده ۵ عدد
پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
فلفل سیاه
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( ۱ لیوان )
نمک به میزان لازم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
قلیه میگو
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه کنید. سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود. رب و تمر هندى صاف شده را بیافزایید و اجازه دهید تا سبزی آرام آرام پخته و سرخ شود و آب آن چیده شود.
نمک را همیشه بعد از تمر هندى به قلیه اضافه کنید چون بعضى از تمر ها نمک دارند و شور مزه اند.
قلیه میگو
یک تابه دیگر حاضر کنید و پیاز های خرد شده را درونن آن تفت دهید تا بسیار ریز شوند. ادویه هات را اضافه کنید و در نهایت میگو را در مواد سرخ کنید. میگو را به همراه مواد دیگر در مواد سبزی بریزید و اجازه دهید تا با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.
هنگامی که خورش قلیه حاضر شد، میتوانید کمی برنج دم کنید و با قلیه میگو نوش جان کنید.