طرز تهیه ی استیک ماهی
استیک ماهی
مواد لازم:
سیر خرد شده ۱ حبه
روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
ریحان خشک ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
فیله ماهی هالیبوت ۱۷۰ گرم
استیک ماهی
طرز تهیه:
در کاسه ای شیشه ای سیر، روغن زیتون، ریحان، نمک، فلفل، آبلیمو و جعفری را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. (می توانید از ریحان تازه و ریز شده هم استفاده کنید.) فیله ها را در یک ظرف قرار دهید و مخلوط آماده را روی آن بریزید به طوری که کاملا آغشته شوند. فیله ها را ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها خوب به خورد فیله ها بروند.
از یک تابه دو طرفه یا گریل یا کباب پز برای کباب کردن استیک فیله ماهی هالیبوت استفاده کنید. فقط کافیست فیله ها را از یخچال در بیارید و کاملا از مخلوط جدا و هر طرف ماهی را به مدت ۵ دقیقه کباب کنید تا به رنگ طلائی مایل به قهوه ای دربیاید. از طعم لذیذ استیک ماهی لذت ببرید.
حاضر است در : ۸۰ دقیقه