سالاد سزار چیست
سالاد سزار ، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سندیهگو بود، درست شد.
سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سندیهگو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همانجا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ جولای، سزار این سالاد محبوب را درست میکند. جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به وجود آمد و مخلوطی از مزههای سنتی ایتالیایی در آن وجود دارد که از آن روز تا بهحال هر کسی آن را خورده به طرفدارانش پیوسته است. پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس ورسترشایر (Worcestershire) -که در آمریکا به طور معمول برای سس سالاد استفاده میشود- از مواد اولیه این سالاد هستند.
مواد لازم برای ۶ نفر
ماست خامه ای | یک سوم پیمانه |
پنیر پارمیزان رنده شده | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | یک قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | یک قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل | به میزان کافی |
کاهو | یک بوته |
پیاز قرمز خرد شده | نصف پیمانه |
نان برشته شده | یک پیمانه |
کره | کمی |
● طرز تهیه :
▪ ماست خامه ای ، یک قاشق غذاخوری پنیر، آب لیمو، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سس آماده شده را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
▪ در این فاصله نان تست یا باگت را به صورت مکعب ریز برش بزنید و در کمی کره تفت دهید. سپس تکه های نان را در سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و برای ۵ دقیقه در گریل بگذارید تا ترد شود.
▪ کاهو شسته و ریز شده را به همراه پیاز به سس آماده شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. بقیه پنیر و نان برشته را به سالاد اضافه و سرو کنید.
منبع: آفتاب دات آی ار