روش تهیه خوراک تورتیلینی پنیری
طرز تهیه خوراک تورتیلینی پنیری با گوجهفرنگی و اسفناج
خوراک تورتیلینی پنیری با گوجهفرنگی و اسفناج
Spinach-Tomato-Tortellini
مواد لازم:
۱ بسته ( ۵۰۰ گرم) رشتهی تورتیلینی پنیری
۱ قوطی ( ۴۵۰ گرم) گوجهفرنگی خردشده با سیر و پیاز
۱ فنجان اسفناج تازه
½ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل
۱ و ½ قاشق چایخوری ریحان، خشک شده
۱ قاشق چایخوری سیر، خردشده
۲ قاشق سوپخوری آرد سفید
¾ فنجان شیر
¾ فنجان خامهی غلیظ
¼ فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
طرز تهیه:
روش تهیه خوراک تورتیلینی پنیری
قابلمهای بزرگ برداشته و پر از آب نمائید و روی حررت قرار دهید. رشتههای تورتیلینی ر ا درون آب بریزید و اجازه دهید بپزند و نرم شوند که زمانی در حدود ۱۰ دقیقه کافیست.
در همین حین که تورتیلینیها آماده میشوند، گوجهفرنگی، اسفناج، نمک، فلفل، ریحان و سیر را ماهیتابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید این مواد بپزند، هر از گاهی آنها را هم بزنید تا حبابهایی روی آن پدیدار شود.
در کاسهای متوسط، آرد، شیر و خامه را مخلوط کنید. این مخلوط را همراه با پنیر پارمزان به محتویات ماهیتابه بیافزائید. اجازه دهید خوب حرارت ببینند، سپس حرارت را کم کنید تا ۲ دقیقه بجوشند و غلیظ شوند.
تورتیلینیها را آبکش کنید اما نگذارید که خشک شوند، سریعا آنها را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید، خوب هم بزنید تا همهی تورتیلینیها به سس آغشته شوند و سرو کنید.
روش تهیه خوراک تورتیلینی پنیری
کالری : ۴۰۰ | چربی : ۱۹٫۷g | پروتئین : ۱۴٫۸g | کربوهیدرات : ۴۳٫۹g | چربی اشباه نشده : | فیبر : ۲٫۸g | شکر : | نمک : ۸۸۵mg
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه | زمان پخت : ۲۰ دقیقه | زمان کل : ۴۰ دقیقه
منبع:cookingmagazine