دستور پخت کیک یزدی در مایکروفر
مواد لازم:
تخم مرغ
۳ عدد
آرد
۱ لیوان
شکر
۱/۲ لیوان
روغن
۱/۲ لیوان
گلاب
۳ قاشق غذاخوری
شیر
۱ لیوان
پودر هل
۲/۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر
۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
سلام مامی فودی های عزیز امروز میخوام دستور پخت کیک یزدی خونگی و خوشمزه رو براتون بنویسم.
ابتدا ماکروفر را روی دمای ۲۳۰ درجه قرار دهید. این کار برای گرم کردن مایکروفر و رسوندن دمای اون به حد مورد نیاز هستش تا کیک ما علاوه بر اینکه اسفنجی و مغز پخت میشه حسابی هم پف کنه و خوشگل بشه. بعد داخل کاسه ای تخم مرغ ها رو بشکنید و به مدت ۵ دقیقه با همزن به هم بزنید تا به رنگ کرم مایل به سفید در بیاد. حالا شکر رو به تخم مرغ ها اضافه کنید و برای حل شدن شکر هم ۲ دقیقه هم بزنید. بعد ماست، روغن و گلاب را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. پودر هل، آرد و بیکینگ پودر رو توی یک ظرف دیگه با هم مخلوط کنید و کم کم روی مایه کیک الک کنید و با قاشق مرتب هم بزنید که آرد گلوله گلوله نشه و مواد با هم حسابی مخلوط بشن. حالا مایه کیک شما آماده است.
بدون معطلی قالب ها رو آماده کنید و داخل آنها رو کاغذ های مخصوص کیک یزدی بذارید. تقریبا ۲/۳ از هر قالب رو با مایه کیک پر کنید تا فضای کافی برای پف کردن کیک باقی بمونه. حالا قالب ها رو در ماکروفری که از قبل گرم کرده اید بگذارید و اجازه دهید طی ۱۰-۱۲ دقیقه پخته شود تا طلایی رنگ شود. دقت کنید که از باز و بسته کردن متعدد در مایکروفر خودداری کنید این کار باعث میشه کیک شما به اندازه کافی پف نکنه. برای تزئین کیک یزدی معمولا از کنجد پوست گرفته شده استفاده میکنند.
منبع:مامی فود