تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
همبرگر مرغ خانگی را می توان با استفاده از گوشت مرغ چرخ کرده و یا به صورت تکه ای درست و به عنوان نوعی ساندویچ گرم با سبزیجاتی نظیر گوجه فرنگی، کاهو خیار شور میل کرد. طرز تهیه همبرگر خانگی با مرغ چرخ کرده و تکه ای نکاتی دارد که رعایت آن ها در کیفیت غذا تاثیر زیادی خواهد داشت.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
آکاایران: طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
ستاره | سرویس آشپزی – همبرگر یکی از انواع غذاهای لذیذ با گوشت چرخ کرده و نوعی سانودیچ گرم است که پیدایش آن در آمریکا ریشه دارد. در بعضی از شهرهای آمریکای شمالی، ساندویچی به نام پرشین برگر (Persian burger) متقاضی فراوان پیدا کرده است. اما همبرگر مرغ نوعی همبرگر خانگی است که با گوشت چرخ کرده یا تکهای مرغ درست شده و با نان همبرگر و سبزیجاتی همچون گوجه فرنگی، کاهو و خیار شور سرو میشود. همبرگر مرغ یک غذای ساده است که به راحتی در خانه قابل تهیه میشود. در این مقاله طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به روشهای (۱) تکهای و (۲) چرخ کرده را با مرور کنیم.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
همبرگر مرغ با مرغ تکهای
همبرگر مرغ با مرغ چرخکرده
۱. طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی با مرغ تکه ای
مواد لازم
سینه مرغ فاقد استخوان ۲ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر چیلی ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
سیر له شده ۲ حبه
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۴ ورقه
آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ورقه ای خرد شده ۲ عدد
نان همبرگر ۴ عدد
سس کچاپ به میزان لازم
دستور تهیه:
سینه مرغ را نصف کرده و از طول برش بزنید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
سینه مرغ پس از برش زدن باید به صورت ورقه های نازکی به شکل زیر درآید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
نمک، فلفل سیاه، سیر له شده، پودر زیره سبز و پودر چیلی را در کاسه کوچکی ریخته و با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
مخلوط ادویهها را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۲ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه روی ورقههای مرغ بریزید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
مرغ را با ادویه ها خوب مخلوط کنید تا همه قسمتهای مرغ به ادویه آغشته شود (مرینیت کردن مرغ).
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
مرغ را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. در صورتی که زمان کافی در اختیار دارید مرغ را از شب قبل مرینیت کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
در یک تابه، ۳ قاشق غذاخوری روغن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس ورقههای پیاز را به روغن اضافه کنید. در صورت تمایل کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و حدود ۱۰-۸ دقیقه به تفت دادن پیاز ادامه دهید تا پیاز طلایی شود. در صورت تمایل میتوانید پیاز را سرخ نکنید و از ورقههای پیاز به صورت خام در ساندویچ همبرگر مرغ استفاده کنید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
تابهای را روی حرارت متوسط قرار داده و ورقههای مرغ را پس از مزه دار شدن در آن بچینید. هر طرف ورقههای مرغ را به مدت ۴-۳ دقیقه حرارت دهید تا پخته و نرم شوند.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
مرغها را در سینی فر بچینید و روی هر یک از آنها یک ورق پنیر پیتزا قرار دهید. سینی را در فر قرار دهید و گریل را روشن کنید حدود ۳-۲ دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود، سپس مرغها را از فر خارج کنید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
برای اینکه همبرگر مرغ شما خوشمزهتر شود میتوانید نان همبرگر را از وسط نصف کرده و دو طرف نان همبرگر را به مدت یک دقیقه در فر گریل کنید یا به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتیگراد قرار دهید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
مرغ را روی یک نیمه از نان همبرگر قرار دهید، روی آن ورقههای گوجه فرنگی، خیار شور یا کاهو بگذارید، مقداری سس کچاپ یا سس مایونز روی آن بریزید و نیمه دیگر نان را روی آن قرار دهید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
۲. طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی با مرغ چرخ کرده
مواد لازم
گوشت مرغ چرخ کرده ۴۵۰ گرم
پودر سوخاری ۲ فنجان (۱۰۰ گرم)
شیر کم چرب ۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر)
پیاز رنده شده ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۳/۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نان همبرگر ۴-۵ عدد
سس کچاپ به میزان لازم
پنیر پیتزا، برگ کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور به میزان لازم
دستور تهیه:
سینه مرغ فاقد استخوان و فاقد پوست را چرخ کنید و در یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
شیر، ۱/۲ فنجان پودر سوخاری، پیاز، فلفل قرمز، نمک و در صورت تمایل مقداری فلفل سیاه به مرغ چرخ کرده اضافه کنید. ۱/۵ فنجان از پودر سوخاری را کنار بگذارید تا در مراحل بعدی از آن استفاده کنید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
مخلوط را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را با دست گرد کرده و سپس روی آن را کمی فشار دهید تا پهن شود.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
هر یک از همبرگرها را روی کاغذ روغنی قرار داده و با انگشت خود وسط آن را کمی گود کنید تا موقع سرخ شدن در روغن شکل خود را از دست ندهند و بهتر سرخ شوند.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
باقیمانده پودر سوخاری را در بشقابی ریخته و دو طرف همبرگرها را کاملا با پودر سوخاری بپوشانید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، مقداری روغن در تابه داغ کنید. همبرگرها را در روغن قرار دهید و هر طرف آنها را حدود ۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوهای شوند.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
نانهای همبرگر را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هر طرف آنها را به مدت ۱ دقیقه در تابه گریل کنید یا به مدت ۵ دقیقه در فر گرم شده روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتیگراد قرار دهید تا ترد شوند.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
همبرگر مرغ را روی یک نیمهی نان همبرگر قرار دهید، در صورت تمایل روی آن یک ورق پنیر پیتزا بگذارید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
بسته به ذائقه خود سبزیجات و سس دلخواه روی همبرگر مرغ بریزید، سپس نیمه دیگر نان همبرگر را روی آن قرار دهید و به صورت گرم میل کنید.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی به دو روش چرخ کرده و تکه ای
.
منبع :اکاایران