تهیه کیک مرغ تایلندی
مرحله اول
مرغ خرد شده را به همراه تخم مرغ، خمیر کاری، سس ماهی، شکر، عصاره ی پوست و آب لیموترش و برگ های گشنیز در یک مخلوط کن بریزید، سپس آنقدر مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند. ترکیب آماده شده را در یک کاسه بریزید و برگ لیموی کفیر های ریز شده را به آن اضافه کنید. دستان خود را مرطوب کنید و مخلوط مرغ را به شکل ۱۲ قرص کوچک در بیاورید.
مرحله دوم
روغن نباتی را در یک ماهیتابه ی نچسب روی حرارت ملایم گرم کنید.
مرحله سوم
قرص های مرغ را داخل تابه قرار دهید و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شوند و کاملاً بپزند.
مرحله چهارم
قرص های مرغ را به همراه سبزیجات آسیایی و سس فلفل شیرین سرو کنید.
منبع:اکاایران
تهیه کیک مرغ تایلندی