مواد لازممواد لازم برای شش نفر
شیر: دو پیمانه (۵۰۰ میلی لیتر)
خامه پرچرب (سنگین): دو پیمانه (۵۰۰ میلی لیتر)
پوست پرتقال: نصف عدد
شکر: یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
زرده تخم مرغ بزرگ: هفت عدد
وانیل مایع: یک قاشق چایخوری
پسته ریز خرد یا پودر شده: یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
عرق نیشکر یا نسترن: دو قاشق سوپخوریطرز تهیه
شیر، خامه، ورقه پوست پرتقال و ۱۰۰ گرم از شکر را درون یک ظرف که کف آن ضخیم باشد، ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا به جوش آید. هنگامی که جوش آمد از روی حرارت برداشته، ورقههای پوست پرتقال را از درون آن برمیداریم.
تهیه بستنی پسته ای
زردههای تخممرغ را به همراه بقیه شکر با همزن برقی میزنیم تا کرمی شود. وانیل را افزوده و مخلوط میکنیم. از مخلوط شیر کمکم به زرده تخممرغ افزوده و مرتب هم میزنیم تا همدما شوند. همه مواد را به ظرف محتوی شیر برگردانده و روی حرارت خیلی کم قرار میدهیم. مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسد، وقتی لایه نازکی از مواد پشت قاشق ماند، از روی حرارت برمیداریم و باید مواظب باشیم که مطلقا به جوش نیاید.
تهیه بستنی پسته ای
مواد بستنی را به ظرف دیگری منتقل کرده تا کاملا سرد شود. عرق نیشکر و پسته را به آن افزوده و مخلوط میکنیم. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده، سپس در ظرف بستنیساز ریخته و دستگاه را روشن میکنیم. پس از مدت یک ساعت بستنی آماده میشود.
منبع:خانواده سبز