قهوه عربیکا چیست؟
در مطلب قبلی پیرامون آشنایی با انواع دانه قهوه صحبت کردیم و متوجه شدیم که فقط یک گونه دانه قهوه کشت نمی شود. در این مطلب، پیرامون دانه قهوه عربیکا صحبت خواهیم کرد. رشد درختان قهوه عربیکا “Arabica” نیازمند ارتفاع ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ متری از سطح دریا است. این درختان به شرایط آب و هوایی بسیار حساس بوده و نسبت به آفات نیز آسیب پذیرند. یکی از دلایل گرانتر بودن این نوع دانه ها نیز همین شرایط سخت و حساس رشد این درخت است. قهوه عربیکا در ویکی پدبا انگلیسی نیز صفحه دارد.
اشاره ای کوچک به ویژگی های دان عربیکا:
طعم عالی
ترشی کم
عطری فوق العاده
کافئین پایین- میزان کافئین موجود در دانه های عربیکا بین ۸/. الی ۱٫۴ است.
شاخص ترین بارزه طعمی این دانه اسیدیتی است و بادی این دانه، متوسط ۱٫۲ درصد می باشد.
دانه عربیکا جالب است بدانید شهرت نام عربیکا به این دلیل است که در گذشته آن را قهوه عربی می خواندند
ظاهر دانه عربیکا:
این دانه ها دارای ظاهری تقریبا صاف و تخت می باشند. خط وسط این دانه ها دارای کمی انحنا است که با کمی دقت می توان آن را از گونه روبوستا تشخیص داد.
می توانید با مطالعه این مطلب، با انواع دانه قهوه با آشنا شوید.
دانه قهوه خام عربیکا تشخیص نوع عربیکا یا روبوستا در دانه خام آسان تر است
خاستگاه قهوه عربیکا:
خاستگاه و مناطق اصلی کشت قهوه عربیکا در گذشته را می توان منطقه کوهستانی یمن، اتیوپی (جنوب غربی) و سودان (جنوب شرقی) نام برد.
با همه این توضیحات، حالا این سوال مطرح است؟؟؟ درخواستتان از یک فنجان قهوه چیست؟
یک فنجان قهوه آرامش؟ خوابی راحت و آسوده؟
اگر نیاز به آرامش و خوابی آسوده و لذت بخش دارید، پیشنهاد میکنیم از قهوه عربیکا که کافئین بسیار پایینی دارد، استفاده کنید. لازم به ذکر است که حدود سه چهارم مردم جهان از دانه های عربیکا استفاده می کنند.
منبع: کافی استور