x
Rate this post

دستور پخت سوپ گوجه و ریحان

مواد لازم برای سوپ گوجه و ریحان:

کره ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
هویج متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آب مرغ ۴ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گوجه ۶ عدد
ریحان تازه ۱/۴ پیمانه
جعفری تازه ۱/۴ پیمانه
آب لیموی تازه دلخواه
سوپ گوجه
سر هر سفره افطاری جای ویژه‌ای برای یک آش یا سوپ خوشمزه وجود دارد. سوپ گوجه و ریحان ترکیبی بی‌نظیر است که به راحتی تهیه می‌شود و احتیاج به مواد خاصی ندارد. مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه و ریحان معمولاً در هر خانه‌ای پیدا می‌شود. پیاز، سیر و هویج تفت داده می‌شوند. سپس با عصاره مرغ پخته می‌شوند. گوجه کمی دیرتر اضافه می‌شود و بالاخره سوپ داخل مخلوط کن یا با همزن عمودی یکدست می‌شود. ریحان و جعفری هم بعد از آن به سوپ اضافه می‌شوند که عطر و طعمی فوق‌العاده به آن می‌دهند.
سوپ گوجه
آبلیمو هم که برای هر سوپی جادو می‌کند. پس می‌توانید در آخر آب یک لیمو ترش تازه کوچک را داخل سوپ بگیرید و سپس سوپ گوجه و ریحان خوش آب و رنگتان را سرو کنید. این سوپ را خیلی راحت می‌توانید برای تعداد نفرات زیاد تهیه کنید و با آن از مهمان‌هایتان پذیرایی کنید.

طرز تهیه:

اول از همه گوجه را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. اگر مایل باشید می‌توانید پوست گوجه‌ها را بکنید ولی اگر آنها را ریز خرد کنید در واقع نیازی به پوست کندن نیست چون به این ترتیب پوست گوجه چندان در سوپ مشخص نخواهد بود. پیاز را هم نگینی خرد کنید. هویج را حلقه حلقه و سیر را رنده کنید. ریحان و جعفری را هم به صورت خیلی ریز خرد کنید.
قابلمه بزرگی را روی شعله متوسط قرار دهید و کره را در آن آب کنید. سپس سیر رنده شده، پیاز و هویج را داخل کره بریزید. سبزیجات را تفت بدهید تا هویج نرم شود. سپس آب مرغ و آب را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید سبزیجات ۲۰ دقیقه در حرارت ملایم پخته شوند. سپس گوجه‌های خرد شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا گوجه در حرارت ملایم پخته شود.
سوپ گوجه
قابلمه را از روی شعله بردارید و همان طور که سوپ داخل قابلمه است آن را با همزن عمودی (گوشتکوب برقی ) بزنید تا صاف و یکدست شود. برای این کار می‌توانید از مخلوط‌کن هم استفاده کنید.
سپس ریحان و جعفری خرد شده را اضافه کنید و با قاشق سوپ را هم بزنید. سوپ را بچشید و اگر مایل بودید یکی دو قاشق آبلیموی تازه به آن اضافه کنید تا خوش طعم‌تر شود.
سوپ گوجه و ریحان را داخل ظرف سوپخوری بریزید و در صورت تمایل با کمی پنیر پارمزان تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

برای: ۶-۸ نفر
حاضر است در : ۴۰ دقیقه

دستور پخت سوپ گوجه و ریحان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code