دستور پخت سوپ انار
مواد لازم برای سوپ انار:
عدس ۳/۴ پیمانه
کره یا مارگارین ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد
آب ۸ پیمانه
برنج دانه بلند ۱ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
پیازچه خرد شده ۱/۲ پیمانه
آب انار ۱ پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
نعنای تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری (یا ۲ قاشق چایخوری نعنا خشک)
کشمش ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم (دلخواه)
طرز تهیه سوپ انار:
ابتدا عدس را بشویید. برای این کار عدس را داخل یک صافی بریزید و زیر آب سرد بگیرید. آن را خوب بشویید تا کاملاً پاک شود.
قابلمه ای را روی شعله قرار دهید و دو قاشق کره را داخل آن بریزید تا آب شود.
پیاز را خرد کنید و داخل کره آب شده بریزید. تفت بدهید تا نرم شود.
گوشت چرخکرده را با کمی نمک، فلفل و کمی از زردچوبه طعمدار کنید و به شکل کوفته در بیاورید. عدس را آبکش کنید و همراه با ۸ پیمانه آب، برنج، زردچوبه، کوفته ها، نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید.
بگذارید جوش بیاید.
سوپ انار
شعله زیر قابلمه را کم کنید و درب آن را بگذارید. حدود ۴۰ دقیقه بگذارید روی شعله ملایم بماند تا برنج و عدس نرم شوند.
در این مدت انار را دان کنید و آب انار را بگیرید. برای مطالعه روش گرفتن آب انار در خانه اینجا کلیک کنید.
وقتی برنج و عدس نرم شد، آب انار، جعفری و پیازچه خرد شده را به سوپ اضافه کنید و بگذراید ۱۵ دقیقه دیگر قل بخورد.
به کوچکی ۱ قاشق کشمش را ذوب کنید. کشمش را چند دقیقه در کره تفت بدهید تا طلایی رنگ شود.
سوپ را داخل ظرف مورد نظر بریزید و کشمش را روی آن بپاشید. سوپ انار آماده است. پیشاپیش یلدا مبارک!!!
برای: ۶-۸
حاضر است در : ۷۰ دقیقه